United tabte i Wales

Så gik den ikke længere, United kunne ikke holde nullet i Premier League og løb ind i sæsonens første nederlag.

Sidste sæson lykkedes det ikke for Louis van Gaal at besejre Swansea, der i begge opgør besejrede United. Og det blev heller ikke i dag van Gaal fik skovlen under waliserne.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

United har åbnet sæsonen med tre clean sheets, og hentet syv point i de første tre kampe. Til gengæld har det knebet mere i den anden ende af banen, hvor det kun er blevet til to scoringer, heraf den ene et selvmål af Kyle Walker.

Men med midtugens storsejr på 0-4 i Brugge, efter et hattrick af Wayne Rooney, var der forventninger til en bedre offensiv præstation i dagens udekamp mod Swansea.

Van Gaal havde ændret på et par enkelte pladser, hvilket blandt andet gav chancen fra start til Ander Herrera i 10’er positionen, mens den centrale midtbane blev udgjort af Schneiderlin og Schweinsteiger. Sidstnævnte fik for første gang i sæsonen fuld spilletid i dag.

Første halvleg bød på masser af pasninger fra begge mandskaber, der stod godt overfor hinanden i ens 4-2-3-1 formationer. Swansea havde et par gode muligheder i midten af halvlegen, mens United havde et frispark som bedste forsøg.

Efter pausen fik United den bedste start, da Juan Mata allerede efter få minutters spil fik sendt kuglen i nettet, efter fint forarbejde af Luke Shaw på venstrekanten. Men føringen blev desværre ikke omsat til yderligere scoringer fra gæsternes side.

Det offensive spil var endnu engang ret stillestående, Wayne Rooney så man ikke meget til, ligesom Memphis alt for sjældent viste sig positivt frem. Til gengæld foretog hjemmeholdet en udskiftning, som fik vendt kampen på hovedet.

Swansea fik sat angriberne mere i scene, og man kan mene hvad man vil om den tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey, men han lagde en række glimrende afleveringer fra midtbanen.

Efter en times tid tabte Rooney alt for let bolden på Swansea banehalvdel, og hjemmeholdet var stærke i den hurtige omstilling, hvor Andre Ayew fik headet den ind bag Romero. Det satte for alvor gang i Swansea, der lugtede muligheden for at hente alle tre point.

Blot fem minutter senere scorede Swansea så igen, denne gang ved den brandvarme Gomis, som nu har nettet fire gange i denne sæson. Men man må samtidig sige, at Sergio Romero ikke så alt for godt ud i den situation. Argentineren tøvede med at komme ud, men burde alligevel have stoppet den noget slappe afslutning fra Gomis.

United forsøgte sidst i kampen at sætte Fellaini ind oppe foran, men belgieren fik ikke samme succes som i hjemmekampen mod Club Brugge for halanden uge siden. Og dermed måtte United indkassere det tredje nederlag på 2-1 til Swansea i træk.

Skuffende for van Gaal og co, der nu må se sig overhalet af netop Swansea, samtidig med at Manchester City nu har et hul på fem point i toppen af ligaen. Der venter nu en pause på et par uger grundet landskampe, men inden da skal sommerens transfervindue lige lukke i. Spændende bliver det at se, om van Gaal og United handler mere inden tirsdag aften.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Swansea

Næste artikel

- Fem minutter gjorde forskellen

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share