Ferdinand: Drop ikke Rooney!

Rygterne har svirret med snak om, at Louis van Gaal overvejer at bænke sin kaptajn, Wayne Rooney, til dagens opgør mod Crystal Palace. Det mener klublegenden Rio Ferdinand er en rigtig dårlig idé.

Den tidligere Manchester United-forsvarer Rio Ferdinand har vundet alt, der er at vinde med klubben. I de fleste af de succesfulde år havde han Wayne Rooney foran sig til at score målene. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men Uniteds anfører har ikke spillet godt på det seneste, og derfor har flere spekuleret i, at Louis van Gaal har overvejet at bænke sin kaptajn til dagens opgør mod Crystal Palace.

Men spørger du Rio Ferdinand, ville det være en rigtig dårlig idé, hvis man ønsker at kæmpe med om titlen. Det siger han i dag i BT Sports optakt til dagens kampe.

– Nej, det ville jeg ikke. Ikke Wayne Rooney. Han er kaptajnen, talismanen. Han er den person, hvis der skulle komme en chance, jeg helst vil have, at bolden lander hos. 

– Han har bevist over årene, at han kan score mål. Han har ikke været godt spillende, særligt i de sidste par uger. Men igen – hvis de skal udfordre og nå længere op i tabellen og kæmpe med om titlen, har de brug for en god og selvsikker Wayne Rooney.

Wayne Rooney er bare et enkelt mål fra at tangere Denis Laws 237 mål for United, og 13 mål fra Sir Bobby Charltons klubrekord på 249 mål.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

LvG: Scholes-kritik har ingen effekt på mig

Næste artikel

Hargreaves enig med Scholes: Van Gaals system en hæmsko for angriberne

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share