Hargreaves enig med Scholes: Van Gaals system en hæmsko for angriberne

Den tidligere Manchester United-spiller Owen Hargreaves er enig i Scholes kritik af Louis van Gaals spillesystem. Der mangler fart og gennembrud, hvilket er en hæmsko for angriberne.

Selvom Louis van Gaal i går var ude at forsvare sin fodboldfilosofi og sit system, er kritikken fra eksperter og tidligere Manchester United-spillere ikke stoppet. 

Owen Hargreaves, der vandt Champions League med “de røde djævle” tilbage i 2008, mener således, ligesom Paul Scholes, at Louis van Gaals system mangler noget på den sidste tredjedel af banen.

– Hvis jeg skal pege på én ting, jeg synes holdet mangler, så er det fart; fart på de afgørende områder. United har slet ikke nok fart, Martial er kommet ind med en smule fart, og det har allerede gjort, at de er et anderledes hold at se på.

– Du har brug for fart på det hold. De har en masse dygtige boldspillere, men jeg synes, Scholes har ret, når han siger, at angriberne i det her system aldrig rigtigt har fungeret. Bare tænk på; Van Persie er smuttet, Falcao er smuttet, Hernandez er smuttet til Leverkusen, hvor han scorer masser af mål. 

– Hvordan det end kan være, så har Scholes ret. Wayne Rooney kan godt score mål; han er næsten den bedst scorende spiller for Man United og den bedste for England, men han scorer ikke mål lige nu.

– Det kan nogle gange have noget med systemet at gøre. Som træner synes jeg du er nødt til at reflektere over dig selv og dit system – og forsøge at få det bedste ud af dine spillere.

Owen Hargreaves spillede 34 kampe for Manchester United i 07-08-sæsonen, nåede derefter kun fem kampe, inden han skiftede til Manchester City i 2011.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferdinand: Drop ikke Rooney!

Næste artikel

Startopstillingen vs Crystal Palace

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share