Ferdinand: Rashford har mistet sin gnist under Mourinho

Rio Ferdinand mener, at Rashford har mistet sin gnist og evne til at terrorisere modstanderne under Mourinho – men han forventer også, Rashford viser, han ikke giver op uden kamp.

Rio Ferdinand frygter, at Marcus Rashford har mistet den lille ekstra gnist, der gav ham det helt store gennembrud i United. José Mourinho har ikke formået at vise stortalentet den rette mængde tillid, lyder det fra forsvarslegenden.

Det er blandt andet indkøbene af Romelu Lukaku og Alexis, der bekymrer Ferdinand på unge Rashfords vegne. 

– Hvad er det for et signal, Mourinho sender til Rashford med de to indkøb? At du ikke er mit førstevalg. Det er en måde at håndtere Rashford på, som Mourinho skal tage ansvar for. 

– Marcus Rashford plejede at komme ind at terrorisere og skræmme livet af forsvarsspillerne. Det gør han ikke på samme måde mere. Det virker ikke til, han har den samme gnist, og den frygtløshed som tidligere, siger Ferdinand ifølge The Telegraph.

Den tidligere United-anfører er hård ved José Mourinho, men han stiller også spørgsmålstegn ved, om Rashford også håndterer situationen rigtigt.

– Det er ikke kun Rashford, men det handler egentlig om alle unge spillere i dag. Har han kampgejsten i sig? Har han evnen til at sige: Prøv lige at vent, det er ligemeget hvem, klubben henter ind. Alexis kender ikke klubben som jeg. Jeg er United helt ind til knoglerne, og jeg er fast besluttet på at vise manageren, at jeg vil starte inde.

José Mourinho havde fredag i sidste uge lommeregneren med på sit ugentlige pressemøde, da han leverede et storstilet forsvar for sin pleje af Marcus Rashford.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Medie: Dalot får debut mod Young Boys

Næste artikel

På lånt tid: Tuanzebe fortsætter sin stime i Aston Villa

ANNONCE