Ferdinand: United bør købe Pogba

– Det der gjorde ham til noget særligt, udover hans færdigheder, var hans personlighed. Den her dreng vil være den bedste.

I 2012 skiftede Paul Pogba til Juventus på en fri transfer. Nu forlyder det, at Manchester United vil gøre ham til verdens dyreste fodboldspiller. Den tidligere Manchester United forsvarsspiller Rio Ferdinand mener dog stadig, at United bør købe ham.

– Jeg synes 120 millioner euro er mange penge for alle spillere. Du forventer over 40 mål per sæson for den pris, udtaler Ferdinand til COPA90.

– Men Pogba bliver verdens bedste midtbanespiller inden for de næste par år. Han er en leder, der vil udvikle sig til en endnu bedre leder. Får han muligheden, kunne han blive starten på en helt ny generation hos Manchester United.

– Manchester United har et stærkt angreb. Det er midtbanen og forsvaret, der har brug for at blive forstærket.

Ferdinand har da også rosende ord til sin tidligere medspiller, og mener, at det var en kæmpe fejl af United at lade ham gå.

– Han overraskede mig meget, første gang jeg mødte ham. Det der gjorde ham til noget særligt, udover hans færdigheder, var hans personlighed. Den her dreng vil være den bedste.

– Hans kvaliteter var indiskutable. Der var ikke en eneste person i omklædningsrummet, der var i tvivl. Alle i omklædningsrummet vidste, at det var en kæmpe fejl at lade ham gå.

 

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mata glæder sig til pre-tour

Næste artikel

Ranieri: Mourinho kan blive en ny Ferguson

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share