Fergie afviser problemer med Kenyon

Sir Alex Ferguson og Peter Kenyon havde et godt forhold til hinanden, ifølge skotten.

Således skulle det ikke have været grunden til at Peter Kenyon i mandags forlod Old Trafford til fordel for Stamford Bridge i London, hvor han nu skal være direktør for Chelsea FC.

“Man får altid overraskelser, men det er af Manchester Uniteds natur, ikke at blive chokeret af disse. Når sådan noget sker, så er vil Manchester United fortsætte.
Det er ligemeget hvem det er der går, Manchester United vil aldrig gå ned.

Jeg havde et kanont forhold med Peter Kenyon.
Det var et godt partnerskab. Vi arbejdede kanon godt, og jeg er sikker på at jeg også vil få det samme med David Gill,” forudser Sir Alex Ferguson til Manchester Evening News.

Ferguson prøver at skabe uro i Chelsea

Igår kom det frem, at Chelsea FC ikke kun ville have Peter Kenyon, men også manager Sir Alex Ferguson.
Det var hovedpersonen selv, Sir Alex, der til Manchester Evening News igår kunne røbe, at Chelseas russiske ejer Roman Abramovich hen over sommeren havde kontaktet Sir Alex Ferguson med henblik på at hente skotten til Stamford Bridge.

Men til I-TV fortæller en kilde indenfor murene på Stamford Bridge, at dette aldrig er sket og beskylder samtidig Sir Alex Ferguson for at prøve at skabe uru i London klubben.
Således mener kilden, at Ferguson er helt gal på den, og at han kun prøver på at få Chelseas italienske træner Claudio Ranieri til at blive tosset.

Samtidig har Chelsea ejerens gode ven og agent, Pini Zahavi afvist at Ferguson skulle være kontaktet.
Zahavi har stået for Chelseas indkøb i denne sæson og er desuden også god ven med både Sir Alex Ferguson og Peter Kenyon.

Forrige artikel

Chelsea ville have Ferguson

Næste artikel

Swansea tæt på ung United spiller

ANNONCE