Fergie: Disciplin har kostet titler

Sir Alex Ferguson var bevidst hård i filten i sin regeringstid på Old Trafford. Det kostede formentlig en række titler, indrømmer han.

I denne tid hvor Louis van Gaal bliver skudt ned med kritik af sin hårde ledelsesstil bakker Sir Alex Ferguson op omkring den disciplinerede tilgang til sporten.

Ruud van Nistelrooy, David Beckham, Roy Keane og Jaap Stam fik alle skottens hårdtørrer at føle på max, og det gav udslag i deres karrierer hver især. Sir Alex Ferguson gør dog en stor dyd ud af aldrig at fortryde noget.

– En manager får rigeligt med muligheder for at svinge pisken, så det er vigtigt at vælge sine kampe med omhu, skriver Sir Alex Ferguson i sin nye bog Leading, som udkommer d. 22. september.

– For mig er disciplin den vigtigste dyd, og det har måske kostet os (Manchester United, red.) mange titler. Men hvis jeg kunne gøre det om, havde jeg gjort nøjagtigt det samme, fordi disciplin skal komme før alt andet.

Sir Alex Ferguson nåede dog trods alt at vinde Premier League 13 gange i sine 27 år i trænersædet.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United vandt stærkt Martial-kapløb

Næste artikel

Schneiderlin: Pressens syn på mig har ændret sig

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share