United vandt stærkt Martial-kapløb

Manchester United var langt fra den eneste, store europæiske klub, der havde Anthony Martial i kikkerten. The Daily Mail rapporterer, at prisen steg voldsomt af den grund.

Anthony Martial kan i sidste ende komme til at koste Manchester United 57,6 millioner pund, hvis franskmanden kan ramme de præstationer, der udløser bonusklausulerne. Den pris ramte det svimlende beløb i sidste ende, fordi både FC Barcelona, PSG, Chelsea og Manchester City have snøren ude efter ham.

De fire klubber var nemlig i forhandlinger om at sikre sig førsteretskøb til den 19-årige guldklump, således at de ville stå forrest i køen på et senere tidspunkt, såfremt de besluttede sig for at hente spilleren til, skriver avisen. Manchester United turde dog ikke lade det ske, og betalte derfor dét ekstra.

– Vi betalte prisen for at sikre ham nu og her. Det har vi gjort før med Cristiano Ronaldo eksempelvist, og det endte jo med at være en ganske god beslutning, lyder det fra mediets kilde.

Han påpeger yderligere, at snakken om, at Anthony Martial var et panikkøb i 11. time er helt ude af proportioner. Den unge angriber har længe været på radaren.  

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Real Madrid-præsident langer ud efter Ed Woodward

Næste artikel

Fergie: Disciplin har kostet titler

Relaterede artikler
Total
0
Share