Fergie: Giggs er et fænomen

Sir Alex roste sin rutinerede venstrekant efter dagens kamp, der selv er lykkelig over at vinde sit 13. mesterskab.

– Ryan Giggs, åh ja. Han er vanvittig, en helt vanvittig mand. Han er et fænomen af en person. Vi er heldige at have folk som ham og Paul Scholes. Jeg er velsignet som manager at have folk som dem, sådan sagde Ferguson efter dagens kamp om den walisiske troldmand.

39-årige Giggs viste storspil i dagens kamp mod Aston Villa og var med to assists en af de helt afgørende spillere i kampen der sendte titel nummer 20 til Old Trafford.

Veteranen selv var da også lykkelig efter kampen, selv om han har prøvet det hele før. Årets mesterskab er nemlig waliserens 13. af slagsen.

– Når man taber, som vi gjorde sidste år, så er det altid specielt at vinde titlen tilbage. Vi gjorde det med stil. Vi havde en del skader i starten af sæsonen, specielt i det centrale forsvar, men da det blev løst, så var vi virkelig solide.

– Så snart du får etableret den der platform i forsvaret, og du har de kreative spillere, som vi har her i klubben, så vil du altid skabe chancer. Jeg nyder det, og så længe jeg nyder det, bliver jeg ved. Det er aftener som denne, der holder dig kørende, sagde Giggs.

Forrige artikel

Mesterskabet fejres på Twitter

Næste artikel

Ferguson ser sig selv i van Persie

ANNONCE