Fergie glæder sig over stævning

Manchester Uniteds manager anser stævningen som et tegn på, at ejeren af Carlos Tevez” økonomiske rettigheder, Kia Joorabchian, er overbevist om, at han…

Manchester Uniteds manager anser stævningen som et tegn på, at ejeren af Carlos Tevez” økonomiske rettigheder, Kia Joorabchian, er overbevist om, at han har retten på sin side.

Efter at FIFA sendte sagen videre til sportsdomstolen i Lausanne, så har Kia Joorabchian stævnet West Ham i højesteret for at få problemet løst.

“Jeg føler mig mere sikker nu, fordi hans agent er så overbevist, at han er klar til at gå til højesteret,” forklarer Ferguson til The Times.

“Man kan blive hængt ud i retten, hvis man ikke har ret og miste alt, så han må være sikker i sin sag, siden han tager den i højesteret. Man kan ikke vide, hvad der sker, men det er godt for os, da vi så ved, hvor vi står,” siger Ferguson.

Selvom Ferguson regner med, at kontroverset bliver løst før transfervinduets afslutning, så agter han at vente på dommen i sagen, hvis det ikke lykkes inden den 31. august.

“Jeg regner med, det bliver ordnet inden deadlinen, men vi vil vente på ham, hvis vi skal det.
Topspillere som ham er meget sjældne. Vi er gået så langt nu, så der er ingen pointe i at trække os tilbage.”

Forrige artikel

Jurist: Liverpool kan intet stille op

Næste artikel

Vilde fans afbrød træning

ANNONCE