Fergie langer ud efter Coutinho

Sir Alex Ferguson har sympati for Liverpool i transfersagaen omkring Philippe Coutinho.

Det er dårlig stil, men desværre ikke overraskende, at Liverpool har problemer med dets brasilianske stjerne Philippe Coutinho. 

Sådan lyder det fra Sir Alex Ferguson, der på UEFA Elite Coaches Forum bakkede om op den gamle arvefjende. Coutinho er sommeren igennem blevet sat i forbindelse med FC Barcelona og har ikke optrådt for klubben endnu i denne sæson pga. en “stressrelateret rygskade”. 

– Det er skuffende, for jeg er sikker på, at Liverpool har gjort et godt stykke arbejde i forhold til at gøre Coutinho til den spiller, han er i dag. Så det er en smule skuffende, men man må prøve at håndtere det, selvom transfervinduet ikke hjælper i denne situation, siger Ferguson ifølge Sportsmole. 

Tidligere på sommeren kom det frem, at et flertal af klubberne i Premier League arbejder på at forkorte transervinduet, så det lukker samtidig med, at ligaen starter. 

Ferguson er tilhænger af forslaget. 

– Hvis det lukkede i juli, ville Coutinho være fortsat med at spille, og så ville det være ude af verden. Forslaget, vi kigger på, er at lukke vinduet, når sæsonen starter, så alle ved, hvilke spillere de har og ikke venter på at se, hvordan de første resultater bliver, lyder det fra Ferguson. 

Transfervinduet lukker natten til fredag. 

Læs mere om:

Forrige artikel

Wenger kunne have afløst Sir Alex

Næste artikel

Luis Nani fortsætter i Lazio

ANNONCE