Wenger kunne have afløst Sir Alex

Sir Alex havde egentlig besluttet sig for at stoppe sin karriere i 2002, og dengang var Arsene Wenger højt på listen over afløsere, skriver Martin Edwards i en ny bog.

United var på jagt efter en afløser for legendariske Sir Alex Ferguson i 2002, da skotten havde besluttet sig for at stoppe sin karriere. Martin Edwards, der dengang var bestyrelsesformand i klubben, skriver i en ny bog, at Arsene Wenger var blandt favoritterne til jobbet.

– Vores førsteprioritet var Arsene. Han havde haft pæn succes med Arsenal. Særligt i sin første sæson, hvor de vandt The Double. Så han var mit førstevalg, skriver Edwards i bogen.

– Vi kontaktede ham, og han viste så meget interesse, at Peter Kenyon(tidligere administrerende direktør i United, red.) tog ned og besøgte ham. Jeg tror dog, hans loyalitet til den daværende bestyrelsesformand i Arsenal, David Dein, var så stor, at han sagde nej.

I stedet for at indstille karrieren endte Sir Alex Fergsuon med lige at tage 11 år mere i spidsen for United. Og Arsene Wenger. Ja, vi behøver vel ikke nævne, hvordan hans situation i Arsenal er for tiden.

Martin Edwards’ bog, Red Glory, forventes at udkomme den 7. september.

 

Læs mere om:

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville tror ikke på flere United-indkøb

Næste artikel

Fergie langer ud efter Coutinho

Relaterede artikler
Total
0
Share