Fergie: Real Madrid har ingen moral

Stormen efter Champions League-finalen i Moskva havde knapt nok lagt sig, før Bernd Schuster atter udtalte, at Cristiano Ronaldo nok skal blive Real…

Stormen efter Champions League-finalen i Moskva havde knapt nok lagt sig, før Bernd Schuster atter udtalte, at Cristiano Ronaldo nok skal blive Real Madrid-spiller før eller siden. Hovedpersonen selv har dog heller ikke gjort det let for United at lægge låg på transferrygterne med nogle tvetydige udtalelser.

Nu er det imidlertid blevet nok for Sir Alex Ferguson, der tilbage i 2003 hentede verdens pt bedste fodboldspiller til United for ca. 12 millioner pund:

”De tror (Real Madrid, red.), at de kan drive rovdrift på alle klubber, men det nummer laver de ikke med os.” rasede den 66-årige skotte i følge Sportinglife.com.

Den temperamentsfulde manager pustede yderligere til ilden, ved at angribe den spanske kongeklubs morale:

”Real Madrid har ingen moralske skrupler overhovedet. Når vi taler om store klubber, har FC Barcelona langt større moral end dem. De er ikke den eneste klub, der er interesseret i Ronaldo, men de andre vælger ikke at kommentere på løse rygter.”

”Tror du helt seriøst, at det er i Manchester Uniteds interesse at lade sine spillere tiltrække sig interesse fra andre storklubber i Europa?”

Vicente Calderon har før hævdet, at Ronaldo bliver holdt i Manchester United mod sin vilje, hvorfor han i den sammenhæng henviste til, at slaveriet blev afskaffet for mere end hundrede år siden.

Fergie sluttede derfor af med at minde de spanske mestres præsident om, at General Franco, der frem til 1975 var diktator i Spanien, om nogen var med til at undertrykke sit folk:

”Jeg læste igår på tekst-tv, at Calderon og Schuster atter kommenterede på sagen. Det morer mig, at Calderon kommer med den flotte udtalelse om, at slaveriet er blevet afskaffet. Sagde de også det til Franco? Jeg kan ikke tage det seriøst.”

Ud over at drive heksejagt på politiske modstandere var Franco stor Real Madrid-fan og hjalp dem op til flere gange med at vinde over blandt andre FC Barcelona ved hjælp af trusler og bestikkelse.

Forrige artikel

Succesfuld finaleaften på Den Glade Gris

Næste artikel

Piqué får den kolde skulder af Fergie

ANNONCE