Fergie sætter målet

Chelsea har sat sig på førstepldasen i Premier League sikkert, men den 4. december kan mesterskabet heldigvis ikke sikres. Der er fortsat masser af kampe…

Chelsea har sat sig på førstepldasen i Premier League sikkert, men den 4. december kan mesterskabet heldigvis ikke sikres. Der er fortsat masser af kampe tilbage i ligaen før trofæet bliver overrakt til mej.

og med det travle og meget traditionsrige jule-program for døren, så forudser Sir Alex Ferguson at Chelsea kan miste vigtige point i denne måned.

“Man kan dufte det. Selvtilliden er tilbage og vi ser frem til kampe og vores trænings-sessioner er også gode.
Vi er 9 point efter Chelsea, som vil blive svære at sætte af, men der er lang vej endnu og måske vil det hele været ændret nytårsdag?” spår Ferguson til I-TV.

Fergie var decideret godt tilfreds med dagens kamp på Old Trafford, som ændrede sig fra at være en noget kedelig forestilling til at blive et sandt bombardement mod Southamptons mål gennem anden halvleg.

“Noget af det fodbold vi spillede i anden halvleg var exceptionelt og vi kunne have scoret endnu flere mål.
Hold som Southampton kæmper for hver et point og det gør det svært. Man må forblive tålmodig og ikke blive frustreret, hvoefter man så bare må åbne dem stille op,” sagde Ferguson efter dagens kamp.

Med sejr til alle topholdene blev der ikke ændret meget i pladserne nær Manchester United.

Forrige artikel

United igen overlegne og vandt let

Næste artikel

United vil have Anson tilbage

ANNONCE