Fergie sigter mod nye mål

Fergie regner med, at det ufortjente nederlag til Arsenal i FA Cup-finalen for det første ikke længere sidder i baghovedet på spillerne og for det andet…

Fergie regner med, at det ufortjente nederlag til Arsenal i FA Cup-finalen for det første ikke længere sidder i baghovedet på spillerne og for det andet vil være med til at motivere dem i en sådan grad, at det bliver lettere at slå tilbage.

To skuffende sæsoner, i Manchester United-regi kaldes en sæson uden uden mesterskabet det, i træk er, hvad Fergie har måtte tage til efterretning i den senere tid. Men Ferguson er overbevist om, at den kommende sæson bliver tidspunktet, hvor hans udvalgte slår tilbage mod Chelsea og Arsenals dominans i de seneste to år.

“Vi kan drømme om, hvad der kunne være sket, så længe vi overhovedet lyster, men man må se frem mod næste sæson. Den ultimative test for enhver spiller eller manager er at håndtere modgang, og vi er altid blevet bedre af det, fordi der er sådan en fantastisk karakter i truppen. Vi har en god trup, og vi skal nok slå ordentligt tilbage,” spår Fergie.

Forrige artikel

Gill: Fergie må sælge

Næste artikel

Støtte til FC United fra de kommende lokalrivaler

ANNONCE