FERGIE TIME: To McTominay-mål afværger endnu en fiasko på Old Trafford

Scott McTominay scorede to gange i dommerens tillægstid, da Manchester United lørdag slog Brentford 2-1 i Premier League. Læs resumé fra kampen her.

Ovenpå to nederlag på hjemmebane i træk skulle Manchester United lørdag forsøge at vende skuden mod Brentford. Gæsterne fra London har, ligesom United, ikke fået en prangende sæsonstart. Dermed var det to hold, som begge havde hårdt brug for tre point, som stødte sammen på Old Trafford.

I begyndelsen af 1. halvleg lykkedes United med et højt pres, og de røde djævle formåede i flere perioder at flytte spillet op på Brentfords banehalvdel. Omvendt virkede Brentford afklarede med at stå lavt og vente på fejl og omstillinger.

Og det var netop personlige fejl fra United, som gav Brentford deres åbningsmål. Midtvejs i 1. halvleg smed Casemiro uprovokeret bolden væk centralt i banen, og kort efter lå bolden i Uniteds mål. En situation hvor Onana endnu en gang så skidt ud.

I 2. halvleg havde United meget svært ved at nedbryde Brentfords stramme defensive struktur. Indskiftninger af Eriksen, Garnacho, Antony og Martial kunne heller ikke dirke låsen op. Dermed begyndte det så småt at ligne, at United skulle tabe for tredje hjemmekamp i træk.

Men det skulle Erik ten Hags femte og sidste indskiftning ændre på. Med få minutter tilbage af kampen blev Scott McTominay sat på banen.

Efter 93 minutter sparkede skotten bolden ind bag Strakosha i Brentford-målet til 1-1, og få minutter efter fik McTominay hele Old Trafford til at bryde ud i jubel, da han headede bolden ind til 2-1 i den dybe dybe tillægstid.

Dermed afværgede Erik ten Hag og holdet endnu en stor skuffelse på Old Trafford.

Se højdepunkter fra kampen nederst i artiklen.

Kampfakta

Manchester United – Brentford: 2-1

0-1: Mathias Jensen (26′)

1-1: Scott McTominay (93′)

2-1: Scott McTominay (97′)

 

Forrige artikel

Startopstilling: Alternativ bagkæde

Næste artikel

Highlights: McTominay blev redningsmand, da United snød Brentford for sejren på Old Trafford

ANNONCE