Fergie: Vi vil blive bedre

United ligger på tredje pladsen, lige efter Arsenal, som fører Premier League og nummer to, Chelsea. United er to point efter Arsenal og et point efter Chelsea, den 30 november, det vil sige næste søndag, møder United Chelsea på Stamford Bridge.

United har haft en fremragende start på sæsonen, men mangler stadig at komme op i fulde omdrejninger. Men når sidste halvdel af sæsonen 03/04 starter vil Sir Alex Ferguson være klar til at forbedre holdet.

“Hvis du ser på en måde ligaen er på nu, er du nødt til at blive ved med at vinde. Jeg føler altid, at hvis vi fokuserer på den 1. januar og holder os i form, skal vi nok blive bedre i sidste halvdel af sæsonen” sagde han til Manchester Evening News.

United led intet tab i lørdags hvor de vandt 2-1 over Blackburn, onsdag skal de spille i Grækenland mod Panathinaikos.

I Grækenland skal de kun bruge et point for at gå videre til de kommende knockout runder, hvis de vinder den kamp kan United fuldt ud koncentrere sig om ligaen.

Arsenal og Chelsea vandt nogle halv svære kampe i weekenden forholdsvis over Birmingham og Southampton.

Gary Neville tror ikke, at United kan forvente at få hjælp fra andre steder. “Det bliver en stor kamp mod Chelsea, og som det ser ud nu vil ingen af de førende hold miste point, så vi bliver nødt til at tage dem selv.”

“Det er disse kampe der bestemmer hvor mesterskabet ender op når sæsonen slutter.” sagde han.

Forrige artikel

Nardiello vender tilbage

Næste artikel

Optakt: Keane efterladt hjemme

ANNONCE