Ferguson bekræfter bud på Veron

“Der er blevet lavet en forespørgsel (på Veron), det er så langt, det er nået,” sagde Sir Alex Ferguson, da han på Tim Howard-pressekonferencen blev spurgt omkring rygterne om, at Veron skulle være på vej mod et skifte til London-klubben Chelsea. Han udtalte sig videre at han mente at Veron er glad for at være i Manchester United, og det er Ferguson tilfreds med.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Renieri kender intet til et skifte

Chelsea FC”s manager Claudio Ranieri har påstået, at han intet kender til et skifte for argentineren til Chelsea. Men det er nok en udtalelse, som kun har til grunde i at lægge et slør over en eventuel handel mellem de 2 klubber.

Intet er bekræftet i Chelsea-Veron rygtet udover, at der er afgivet en bud fra Chelseas side, men det er ikke offentliggjort, hvor mange penge budet lyder på.

Dette emne kan frit diskuteres i OldTrafford.dk”s forum, hvor der er sat en afstemning op, som lyder på: “Skal Manchester United sælge Seba, hvis de rette penge bliver lagt på bordet?”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tim Howard til Manchester United

Næste artikel

Bud fra United på Viera afvist

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share