Ferguson bekræfter bud på Veron

“Der er blevet lavet en forespørgsel (på Veron), det er så langt, det er nået,” sagde Sir Alex Ferguson, da han på Tim Howard-pressekonferencen blev spurgt omkring rygterne om, at Veron skulle være på vej mod et skifte til London-klubben Chelsea. Han udtalte sig videre at han mente at Veron er glad for at være i Manchester United, og det er Ferguson tilfreds med.

Renieri kender intet til et skifte

Chelsea FC”s manager Claudio Ranieri har påstået, at han intet kender til et skifte for argentineren til Chelsea. Men det er nok en udtalelse, som kun har til grunde i at lægge et slør over en eventuel handel mellem de 2 klubber.

Intet er bekræftet i Chelsea-Veron rygtet udover, at der er afgivet en bud fra Chelseas side, men det er ikke offentliggjort, hvor mange penge budet lyder på.

Dette emne kan frit diskuteres i OldTrafford.dk”s forum, hvor der er sat en afstemning op, som lyder på: “Skal Manchester United sælge Seba, hvis de rette penge bliver lagt på bordet?”

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tim Howard til Manchester United

Næste artikel

Bud fra United på Viera afvist

Relaterede artikler
Gå til siden

Engelsk trio tilbage i træning

De tre englændere Luke Shaw, Jadon Sancho og Marcus Rashford er tilbage i træning efter pause på sidelinjen.
ANNONCE
Total
0
Share