Ferguson har ubegrænset budget

Det er ingen hemmelighed, at Ferguson jagter dyre Mahamadou Diarra, men også skal have fundet sig minimum en anden ny spiller – hvad enten det er som…

Det er ingen hemmelighed, at Ferguson jagter dyre Mahamadou Diarra, men også skal have fundet sig minimum en anden ny spiller – hvad enten det er som afløser for Ruud van Nistelrooy eller som gardering på midtbanen.

Glazer-familiens store gæld er intet problem i dette tilfælde, forsikrer kilden. Pengene kommer fra omsætningen og afbetalingen af gælden vil åbenbart ikke påvirkes af de øjensynligt helt enorme summer, der skal bruges på markedet, så man kan hente Chelsea hurtigst muligt.

“Hvis Sir Alex udser sig en eller flere interessante spillere, så er The Glazers klar til at gøre alt, hvad der skal gøres, for at få fat på dem.”

“Gælden har intet med udgifterne at gøre. Pengene kommer fra klubbens konto, hvor der er sat en vis del af til at betale overgangssummer. Den eneste måde, det kan bevises på, er at købe de spillere, manageren vil have,” siger kilden til Manchester Evening News.

Forrige artikel

Ballack tabt til Chelsea

Næste artikel

Ferguson kæmper for Rooney

ANNONCE