Ferguson hylder Giggs og Scholes før rekorder

Paul Scholes og Ryan Giggs står over for nye fantastiske rekorder, og Sir Alex Ferguson priser sig lykkelig for, at han har arbejdet med dem.

Både Ryan Giggs og Paul Scholes kan skrive et nyt kapitel i historiebøgerne, hvis de senere i dag bliver anvendt i kampen mod Wigan Athletic. Paul Scholes kan spille sin kamp nummer 700 for Manchester United, hvilket kun Ryan Giggs og Sir Bobby Charlton kan overgå.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ryan Giggs kan spille sin Premier League-kamp nummer 600, hvilket han er den eneste, der kan prale med. Det er to milepæle som Sir Alex Ferguson ikke er sen til at give den ros, det fortjener.

– De vil altid producere kvalitet. Om 10 år vil de kunne spille med andre tidligere fodboldspillere, og stadig overgå alle. Jeg er utrolig heldig at have dem i min fold. Jeg har været heldig at have så dedikerede spillere. De har været exceptionelle, siger Sir Alex Ferguson.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- United var gode i en svær tid

Næste artikel

Debat: Vinder vi over Wigan?

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share