– United var gode i en svær tid

Edwin van der Sar er fuld af lovprisninger over Manchester Uniteds støtte da hans kone i 2009 blev ramt af en hjerneblødning.

Edwin van der Sar måtte i julen 2009 undværes i en forlænget periode. I første omgang var han hjemme i Holland for at restituere over en skade, men netop da turen skulle gå tilbage til Manchester blev hans kone ramt af en hjerneblødning og hollænderens returnering blev med det samme sat på standby.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I et interview med The Telegraph roser Edwin van der Sar sin nu tidligere arbejdsgiver for deres håndtering af den svære periode.

– Det skete lige inden julen 2009 her i Holland. Jeg var her på det tidspunkt fordi jeg var skadet og var kommet tilbage for at få behandling. Det eneste man tænker på er ens restituering og hvordan man kan komme tilbage. United var virkelig gode. De lod mig blive her med Annemarie, men jeg tænkte aldrig på at gå på pension dengang, da man faktisk ret hurtigt kunne se gode tegn hos hende, forklarer Edwin van der Sar.

– Da huan startede hendes genoptræning var vi klar over at United var min arbejdsgiver og at børnene blev nødt til at komme i skole. Vi ville have hverdagen tilbage for dem, så mine forældre tog med mig tilbage til Manchester for at tage hånd om børnene og Annemaries far blev hos hende i vores hus. Der var selvfølgelig ting jeg selv kunne have gjort, men meget af arbejdet blev hun nødt til at gøre selv. Vi fik god behandling i Holland og England, siger Edwin van der Sar, der nu har oprettet en organisation med henblik på at gøre behandling mere tilgængelig for alle.

Han er netop nu gået i træning op til New York Marathon, som han skal løbe for anden gang og hvor han håber på at samle penge ind til organisationen. En træning han selv nyder i sin nye dagligdag.

– Jeg løb 20 km den anden dag og 14 km en anden dag. Jeg bor lige ved havet, så jeg løber langt kysten til den næste by, hvor jeg henter en engelsk avis og noget morgenmad til familien. Det er fantastisk. Bare følelsen af den friske luft. Intet pres, ingen musik, bare løbe. Bare dig og dine tanker.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Cleverley: Jeg lever drømmen

Næste artikel

Ferguson hylder Giggs og Scholes før rekorder

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share