Ferguson hylder Solskjær

Den 33-årige nordmand, som forleden også fik comeback på det norske landshold, scorede onsdag aften sit første mål i Uniteds trøje i næsten 3 år. Den…

Den 33-årige nordmand, som forleden også fik comeback på det norske landshold, scorede onsdag aften sit første mål i Uniteds trøje i næsten 3 år.

Den norske legende, som fortsat er en af de populæreste spillere på Old Trafford trods sine få kampe i de sidste par år, scorede i kampens sidste minut mod Charlton til stor glæde for Sir Alex Ferguson.

“Det var et meget stort øjeblik for Ole, United-fans i hele verden, spillerne og staben,” sagde Sir Alex Ferguson efter kampen til Sky Sports.

“Ole har været igennem en forfærdelig tid med skader i de sidste 2 år, men han er tilbage og mistede aldrig troen og dette siger hvorfor. Alle er ellevilde på hans vegne.”

Mange dømte Solskjær ude for flere år siden, men han kører altså fortsta videre på 10. år i Uniteds trøje, som han var ved at forlade i 2001, hvor Tottenham og United blev enige om en handel.

Solskjær meddelte dog både United og Tottenham, at de godt kunne glemme det. Han ville blive på Old Trafford.

Kampreferat er på vej

Forrige artikel

Lodtrækning klokken 18 i Monaco

Næste artikel

Vi kan også uden Wazza

ANNONCE