Ferguson: Jeg vil styre mig fremover

Uriah Rennie, der ikke er populær i Newcastle, blev i går også uvenner med Manchester Uniteds cheftræner, Sir Alex Ferguson.

Sir Alex Ferguson brokkede og protesterede vildt over en episode lige uden for Newcastle”s feldt. Det gjorde han til kampens 4. dommer, og det resulterede i en udvisning.

Episoden så ellers meget klar ud. Ireren, Andy O”Brien, var sidste mand inden Ryan Giggs var helt alene foran mål. Men O”Brien valgte at nedlægge Giggs, og han skulle helt klart have fået det røde kort af dommer Rennie, men det skete ikke, så derfor brokkede Sir Alex sig helt vildt. Forståeligt nok.

Sir Alex Ferguson blev derfor udvist fra sin bænkeplads, og måtte overvære resten af kampen fra Sir Bobby Robson”s kontor, hvor han holdte bænken orienteret ved hjælp af et godt løbearbejde fra målmandstræner Tony Coton.

Dog mener Sir Alex Ferguson at han vil styre sig fremover, og ikke, som førhen, vise sin aggresivitet fra bænken af.

“Jeg er forberedt på, at 4. dommeren er bleven givet hårdere regellinier denne sæson. Jeg formoder, at jeg må styre mig fremover,” sagde Ferguson og fortsatte.

“Jeg var rigtig gal over den fejl, som blev begået da Andy O”Brien fældede Ryan Giggs, og derfor viste jeg mine følelser fra bænken af, som jeg har gjort så mange gange før.”

“Det var en tåbelig dømmelse, og du burde kunne være sikker på, at de rigtige dømmelser ville blive givet.
Jeg viste min vrede til 4. dommeren, det var derfor jeg blev udvist.”

Modstanderens manager, Sir Bobby Robson havde efter kampen intet imod at Sir Alex havde lånt hans kontor under kampen:
“Jeg har forstået at han så kampen fra mit kontor, som netop er blevet malet, kun for ham.
Han fik kaffe, kage, sandwiches, tror jeg og så sit hold vinde.
Han havde en god eftermiddag,” kom det fra Robson med et smil i øjet.

Det engelske fodboldforbund, FA, har meddelt at de først vil kigge dommerens rapport af kampen igennem, før de vil drage nogen konklusioner angående en diciplinær straf af Ferguson.

Forrige artikel

Robson hylder Man United

Næste artikel

Ricardos skifte på plads

ANNONCE