Ferguson overrasket over det store forspring

Sir Alex havde ikke forventet at føre med hele 15 point ned til de nærmeste rivaler fra City. Samtidig afslører skotten, at han vil slå Chelsea point-rekord i Premier League.

Sidste år var det helt tæt i toppen af Premier League. Efter 38 spillerunder var det i sidste runde det hele skulle afgøres, men efter nogle nervepirrende minutter måtte United sande at titlen gik til den blå side af Manchester. Takket være målforskellen.

Det ville Ferguson ikke have skulle gentage sig, og derfor forstærkede han holdet med blandt andet Robin van Persie, og hele holdet var motiveret for at hævne sidste sæsons skuffelse. Og det ser pt godt ud i toppen af ligaen.

Ferguson blev i går spurgt af Sirius XM, om han var overrasket over det store forspring.

– Absolut. Med Manchester City som en seriøs udfordrer de seneste par år, og med Chelsea, Arsenal og Tottenham som hold der alle kæmper for top fire placeringer, så vil man forvente at det er virkelig tæt i toppen, svarede Sir Alex.

Vil slå Chelseas rekord

Samtidig afslørede Ferguson, at han meget gerne vil slå den rekord som Chelsea satte i 2005, hvor de under Jose Mourinho skrabede hele 95 point sammen.

– Rekorden er på 95 point og tilhører Chelsea. Hvis vi når 95 point vil jeg være helt fantastisk tilfreds. Så er det uden tvivl en forrygende sæson. Og når vi i den position, så vinder vi jo nok også ligaen, sagde Ferguson.

Hvis United skal overgå den fantastiske point-høst som Chelsea fik i 2004/05-sæsonen, kræver det at Ferguson og co henter 22 point i de sidste ni kampe i Premier League. Første mulighed er altså på lørdag, hvor United gæster Stadium of Light og Sunderland.

Forrige artikel

Sådan gik det i landskampene

Næste artikel

Video: Van Persie og Rooney på pletten

ANNONCE