Ferguson: Rygter noget sludder

De rygter har de irske medier fået weekenden til at gå med at skrive om, og seneste udvikling i sagen skulle være, at Denis Irwin har bekræftet Fergie har…

De rygter har de irske medier fået weekenden til at gå med at skrive om, og seneste udvikling i sagen skulle være, at Denis Irwin har bekræftet Fergie har været i kontakt med irene.

Men ifølge Sir Alex Ferguson, så har Denis Irwin overhovedet ikke snakket med nogen medier om hans popularitet i det irske fodboldhieraki. Det har Irwin selv bekræftet over for skotten, og Ferguson er ved at være irriteret over mediernes konstante spekulationer.

“Jeg aner ikke, hvor medierne har fået deres historier fra, for Denis Irwin har ikke snakket med nogen omkring det. Han ved heller ikke, hvor de kommer fra, men det er sikkert bare det sædvanlige sludder.”

“Det er vigtigt at få det helt på det rene, for de har en manager i forvejen, og jeg synes ikke det er særlig sjovt at blive kædet sammen med et job, hvori der allerede sidder en mand. Som jeg sagde i sidste uge; jeg er færdig i gamet efter jobbet her,” understreger Ferguson.

Forrige artikel

Brown & Saha tilbage i træning

Næste artikel

Lille-kampen bliver ikke vist på 3+

ANNONCE