Ferguson: Tevez er vores

Carlos Tevez drømmer om Manchester United, og Sir Alex Ferguson drømmer om argentineren. Men endnu er der stadig lang vej, før Tevez eventuelt kan ankomme…

Carlos Tevez drømmer om Manchester United, og Sir Alex Ferguson drømmer om argentineren. Men endnu er der stadig lang vej, før Tevez eventuelt kan ankomme på Old Trafford.

Alligevel føler United, at Kia Joorabchian står med en så god sag mod West Ham, at Tevez allerede så godt som er United-mand. Hvis ikke klubben var af den opfattelse, var man ikke gået så intenst ind i jagten på Tevez i første omgang.

“Vores advokat, Maurice Watkins, har arbejdet dag og nat på det her i to måneder, så vi trækker os ikke nu. Vi er så langt fremme, at det vil være fuldkommen meningsløst at gå fra handelen. Faktisk føler vi, at Tevez er vores spiller, og forhåbentlig bliver det snart bevist, at det rent faktisk er tilfældet,” siger Ferguson.

Samtidig fortæller skotten, at det var Tevez” mål på Old Trafford i sæsonens sidste kamp, der overbeviste ham om, at han vil kunne gå godt i spænd med Wayne Rooney.

Forrige artikel

Ronaldo trækker sig fra væddemål

Næste artikel

Keane henter endnu en United-kammerat

ANNONCE