Ferguson: Transfer haster ikke

Sir Alex Ferguson vil ikke foretage nogen hasteindkøb på trods af United har misset flere spillere i denne sæson, hvor især misseren af Ronaldinho og Harry Kewell har været en torn i øjet på Manchester United.

Men Sir Alex Ferguson har nu beroliget United fans om, at klubben vil tænke sig godt og grundigt om før de foretager sig noget på transfermarkedet foreløbig.
Samtidig forventer han, at pressen vil fortsætte med at linke flere og flere spillere til United, som det har stået på de seneste par år, og i særdeleshed i denne sæson.

“Vi vil lige trække vejret en gang. Problemet for os, er at hver gang nogen vil sælge en spiller, så sættes han med det samme i forbindelse med vores klub.
Vi er ikke ved at foretage nogen forretninger i øjeblikket, vi analyserer istedet situationen.

Der er nok 2-3 spillere, som vi vil være interesseret i i løbet af de kommende uger, men vi vil ikke forhaste os, efter hvad der er sket de sidste par måneder. Vi vil gerne have en pause fra det,” fortalte Sir Alex Ferguson, ifølge ESPN, og afslutter med en meget realistisk spådom:
“Medierne vil sikkert fortsætte med spekulationerne, men de vil være forkerte på den,” lyder det fra den legendariske manager.

Dermed er der endnu en gang kommet usikkerhed i om United køber brasilieneren Kleberson.

Solskjær på højrekanten

Sir Alex Ferguson så idag sit hold vinde 4-0 over skotske Celtic, hvor han spillede med Solskjær på Beckhams gamle plads på højrekanten.
Det vil formentlig blive denne plads, at der vil blive købt ind til, og Ferguson mener da også stadig, at Solskjær er angriber.

“Vi har aldrig regnet ham som en så fleksibel midtbanespiller, eftersom når man ser spillere, der kan score mål som han kan, så siger man normalt, at han er den fødte angriber.
Men han har bevist at han er fleksibel til at spille på begge wing pladser.
Måske det har noget at gøre med den store erfaring, som han har fået igennem sin karriere i klubben.
Han er blevet en mere voksen spiller,” vurderer Sir Alex Ferguson, uden han i interviewet nævner Beckham.

Forrige artikel

Live transmission af Community Shield i fare på dansk TV

Næste artikel

Celtic manager: United er de bedste i verden

ANNONCE