Celtic manager: United er de bedste i verden

Martin O”Neall havde en masse at skulle sige efter Celtic kampen, og han måtte da også undskylde, hvorfor det lige var, at Celtic tabte kampen til Manchester United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Manchester ligger på kanten sammen med Real Madrid til at være det bedste hold i Europa.”

“Deres (Manchester Uniteds) afslutning var helt forrygende, og vi hjalp ikke os selv, med noget slap forsvarsspil.”

“Hvis vi havde scoret på straffesparket, ville det have givet os styrken og troen til at kæmpe videre, men indenfor få minutter havde de øgt til 2-0, og det var en lang sej kamp efter den scoring.”

Manchester Uniteds Champions League erfaring er forklaringen

Martin O”Neill udtalte sig også om, at den Chamions League erfaring Manchester United har fået igennem de sidste par år gør, at de spiller på et langt højere niveau.

Marting O”Neill og Celtic skal dyste i Champions League kvalifikationen om 2 kampe, og derfor har O”Neill også sat sig et mål for, hvem han vil sætte udgangspunkt i.

“Vi forbedrer os, og prøver på at nå dertil (Champions League), men Manchester United er udgangspunktet,” fortalte O”Neill.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson: Transfer haster ikke

Næste artikel

Transfers indtil videre

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share