Ferguson tror på sine nye spillere

Christiano Ronaldo og José Pereira Kleberson skiftede til Manchester United henholdsvis den ene om formidagen og den anden om eftermiddagen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sir Alex Ferguson udtalte sig ved en pressekonference i går om de 2 nye spillere i Manchester Uniteds trup.

“Det vil blive et stort år for ham, hvis han tror på at han kan spille for førsteholdet hele året. Der vil være tidspunkter, hvor man må give ham en pause, så han kan ud hvile sig,” sagde Ferguson om sit nye unge portugisiske es Ronaldo, som har fået æren af at bære det præstige fyldte nummer 7 på sin trøje.

Sir Alex mener at det kan blive Kleberson der kan overtage David Beckham”s tidligere plads på holdet ude på højrekanten.

“Jeg tror han kan spille helt ude til højre eller bare på den højre side af midtbanen. Han kan spille over hele midtbanen, og er mobil og hurtig.”

En ny forsvarssspiler

Sir Alex Ferguson udtalte sig også ved samme pressekonference, at han mener at holdet behøver en ny forsvarsspiller til truppen, som kan spille på skadede Wesley Brown”s plads i midterforsvaret.

“Det ville være rart, hvis vi kunne få en forsvarsspiller. Det er noget vi kigger os omkring efter, men intet er poppet frem endnu.
Måske er vi en lille smule ramt af skader dér (i forsvaret),” sagde Ferguson.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sidste chance: Bliv nyhedsskribent på OldTrafford.dk

Næste artikel

Ronaldo og Kleberson kan få debut i aften

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share