Ferguson tror på sine nye spillere

Christiano Ronaldo og José Pereira Kleberson skiftede til Manchester United henholdsvis den ene om formidagen og den anden om eftermiddagen.

Sir Alex Ferguson udtalte sig ved en pressekonference i går om de 2 nye spillere i Manchester Uniteds trup.

“Det vil blive et stort år for ham, hvis han tror på at han kan spille for førsteholdet hele året. Der vil være tidspunkter, hvor man må give ham en pause, så han kan ud hvile sig,” sagde Ferguson om sit nye unge portugisiske es Ronaldo, som har fået æren af at bære det præstige fyldte nummer 7 på sin trøje.

Sir Alex mener at det kan blive Kleberson der kan overtage David Beckham”s tidligere plads på holdet ude på højrekanten.

“Jeg tror han kan spille helt ude til højre eller bare på den højre side af midtbanen. Han kan spille over hele midtbanen, og er mobil og hurtig.”

En ny forsvarssspiler

Sir Alex Ferguson udtalte sig også ved samme pressekonference, at han mener at holdet behøver en ny forsvarsspiller til truppen, som kan spille på skadede Wesley Brown”s plads i midterforsvaret.

“Det ville være rart, hvis vi kunne få en forsvarsspiller. Det er noget vi kigger os omkring efter, men intet er poppet frem endnu.
Måske er vi en lille smule ramt af skader dér (i forsvaret),” sagde Ferguson.

Forrige artikel

Sidste chance: Bliv nyhedsskribent på OldTrafford.dk

Næste artikel

Ronaldo og Kleberson kan få debut i aften

ANNONCE