Ferguson: Udenlandske spillere filmer mest

Den 70-årige skotte påstår, at det hovedsagligt er de udenlandske spillere i Premier League der filmer.

Manchester Citys argentinske arngrebsstjerne Sergie Agüero var forleden ude med riven efter de engelske dommere, som han mener favoriserer de hjemlige spillere.

Hans kommentarer kom ovenpå, at hans to holdkammerater, Pablo Zableta og Carlos Tevez, begge havde fået afvist deres appeleringer for straffespark i weekendens kamp mod Fulham.

Den udtalelse giver Manchester Uniteds manager dog ikke meget for. Ifølge Sir Alex Ferguson er det de udenlandske spilleres egen skyld, at dommerne er mere kritiske overfor udenlandske spillere når der opstår tvivlsomme situationer i straffesparksfeltet.

– Det er ikke værd at komme ind på emnet. I løbet af årene har der været mange som har filmet, og der må vi sige, at det især er de udenlandske spillere, udtaler Ferguson ifølge The Guardian.

Nani ikke en af synderne

En af de udenlandske spillere i Premier League som et par gange har været beskyldt for at falde lidt for let er “De Røde Djævles” Luis Nani. Senest i weekendens kamp mod Tottenham, hvor han uden held appelerede for et straffespark i anden halvleg.

Ferguson forsvarer dog sin portugisiske kantspiller, som han ikke mener er en af synderne.

– Nani er ikke typen der filmer. Han har aldrig været den type spiller, udtaler United-manageren.

– Der var straffespark i lørdags. Men nogle gange får du dem, nogle gange får du dem ikke.

Forrige artikel

Fergie-løfte: Defensiven bliver ikke værre

Næste artikel

Video: Irriteret Sir Alex raser over golf-spørgsmål.

ANNONCE