Ferguson undrer sig over Rooney

Wayne Rooney har på ingen måde levet op til sidste sæsons storform, hvor han blev noteret for 34 kasser for Manchester United. Efter et skidt VM og en…

Wayne Rooney har på ingen måde levet op til sidste sæsons storform, hvor han blev noteret for 34 kasser for Manchester United. Efter et skidt VM og en endnu dårligere sæsonstart, kæmper den 25-årige angriber nu for at komme sig over en drilsk ankelskade.

Og Manchester Uniteds manager undrer sig over, at sidste sæsons topscorer er faldet så meget i niveau.

”Jeg kender ikke grunden til hans dårlige form, for det startede under verdensmesterskaberne. Om det er nogle klubber, der har fyldt meget i hans hoved, kan vi kun gisne om,” siger Alex Ferguson ifølge Yahoo! med hentydning til den netop overståede Rooney-saga, hvor hovedpersonen truede med at forlade Manchester United.

Den tidligere Everton-spiller endte dog som bekendt med at skrive under på en ny femårig aftale med United, hvorfor Ferguson mener, det er på tide at komme videre.

”Det vigtigste for os er at komme videre. Men der har uden tvivl været nogle ting, der har gået ham på,” fortsætter skotten.

Wayne Rooney har ikke scoret i åbent spil for United siden april måned, hvor han blev skadet i 2-1-nederlaget til Bayern München på Allianz Arena.

Forrige artikel

Overblik over de udlånte spillere

Næste artikel

Optakt: Bursaspor - Manchester United

ANNONCE