Overblik over de udlånte spillere

Danny Welbeck var på en vanskelig opgave i dag, da han sammen med resten af Steve Bruce’s tropper var på besøg hos lokalrivalerne fra Newcastle….

Danny Welbeck var på en vanskelig opgave i dag, da han sammen med resten af Steve Bruce’s tropper var på besøg hos lokalrivalerne fra Newcastle. Sunderland fik en skidt start og kom hurtigt bagud, mod et stærkt kæmpende Newcastle hold, med deres fanatiske hjemmepublikum i ryggen. Welbeck fik 55 minutter på banen, inden han blev afløst af Kieran Richardson. Alt i alt havde den unge offensiv spiller det svært i dag, og kom ikke frem til meget, men kæmpede bravt hele tiden.

Nicky Ajose fik fuld til for Bury i League Two, da de på udebane vandt 3-1 over Aldershot Town. Ajose har haft stor succes under sit lejeophold hos Bury, og fortsatte de fine takter i går. Udover han fik tilkæmpet sig et straffespark, og rødt kort til modstanderen, blev det også til et enkelt mål for den farlige kantspiller.

Corry Evans blev for en uges tids siden sendt til Carlisle i League One på udlån, og i går blev det så til debut for yngstemand Evans. Han fik 72 minutter i 1-1 kampen på udebane mod Bristol Rovers. Eftersigende skulle Evans have gjort en solid og sikker indsats på midtbanen.

Matthew James var med i alle 90 minutter i Preston NE”s 1-0 nederlag ude til Sven-Göran Erikssons Leicester City. Joshua King, der også er på lån hos Preston, er fortsat ude med skade, og var derfor ikke med i går. Darren Fergusons hold har ikke den store succes for tiden, og ligger i den tunge ende af tabellen.

Tom Cleverley var med fra start hos Wigan, der ude tabte 2-0 til Fulham. Cleverley fik fuld tid, og leverede en ganske udemærket indsats med flere fine afslutninger, uden dog at imponere for et tamt Wigan hold.

Blackburn var tæt på at tage point fra Chelsea, men måtte i sidste ende se sig besejret hjemme med 2-1. Mame Biram Diouf fik fuld tid for Rovers, hvor han lå på den offensive del af midtbanen lige bagved navnebror Diouf fra Senegal.

Resten af de udlånte spillere var ikke i aktion i weekenden, primært grundet skader.

Forrige artikel

Kontroversiel Nani-scoring i sejr

Næste artikel

Ferguson undrer sig over Rooney

ANNONCE