Ferguson utilfreds med defensiven

Manchester United-bossen er udmærket klar over, at defensiven skal oppe sig gevaldigt, hvis hans røde djævle skal være med i mesterskabskampen i år.

Manchester United har lukket fem mål ind i de første tre kampe i Premier League. To af dem strøg ind imod oprykkerne fra Southampton forleden ved indlæg til bageste stolpe på trods af, at Sir Alex Ferguson informerede om, at United netop havde målrettet deres træning hele ugen for at forberede sig på det.

Selvom defensiven bestod af rutinerede kræfter som Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra, så det til tider rystende usikkert ud, og det bekymrer naturligvis Sir Alex Ferguson.

– Det er helt sikkert et problem, vi skal arbejde med. Det er der ingen tvivl om. Vi har i lang tid haft to centerforsvarere, som spiller regelmæssigt, og smitter af på resten af holdet lige fra Steve Bruce og Gary Pallister, til Jaap Stam og Ronny Johnsen. I sidste sæson spillede vi bedst, da Jonny Evans og Rio Ferdinand udgjorde stammen, fortæller Sir Alex Ferguson.

Rio Ferdinand og Jonny Evans er netop tilbagevendt fra skadespauser, og Manchester United har nu små to uger til at forberede sig på næste prøvelse, som bliver Wigan Athletic hjemme på Old Trafford.

Forrige artikel

RvP om straffesparket: Hvad tænkte jeg dog

Næste artikel

Toshiba bliver medicinsk partner

ANNONCE