Ferguson vil belønne Wootton

Scott Wootton kan se frem til at blive belønnet for sin hæderlige indsats mod Newcastle forleden.

Da Manchester United i onsdags besejrede Newcastle i liga cuppen var der samtidig debut til 21-årige Scott Wootton, som i Sir Alex Fergusons øjne gjorde det så godt at han nu kan se frem til mere førsteholdsfodbold.

Allerede i morgen kan Wootton således se frem til at blive indlemmet i den skadesplagede trup, hvor han netop i forsvaret kan gå ind og styrke holdets bredde.

– Vi gav spilletid til et par unge spillere i onsdags og de gjorde det godt. Scott Wootton læser spillet godt, spiller bolden godt og efter at have set ham i aktion mod meget erfarne spillere, så synes jeg at han gjorde det rigtig godt. Det er en bonus for os og han vil blive involveret i morgen, sagde Sir Alex Ferguson på fredagens pressemøde.

Udover Wootton, så var der også spilletid til Darren Fletcher i onsdags, hvilket også gør den erfarne skotte interessant til morgendagens opgør, men en startplads skal man ikke regne med.

– Darren Fletcher er i truppen i morgen. Sevfølgelig spillede han i onsdagens og gjorde det rigtig godt. Men da det var hans første kamp af den kaliber i 10 måneder, så vil han ikke starte i morgen. Men han vil nok få en plads på bænken og nok også tage med til Rumænien og spille mod Cluj. Det ligner en oplagt mulighed for ham. Hans entusiasme i onsdags var fantastisk. Darren lå lige foran de to midterforsvarer og gjorde det virkelig godt.

Forrige artikel

United forfølges af skader

Næste artikel

Valencias skade ikke så alvorlig

ANNONCE