United forfølges af skader

Den engelske avis The Times har opgjort Manchester Uniteds skader over de sidste tre sæsoner. 50 spillere har Sir Alex Ferguson manglet i mere end 6 uger!

Den engelske avis The Times bringer fredag en opgørelse over Manchester Uniteds længerevarende skader (> 6 uger) over de sidste tre sæsoner. En opgørelse som blot bekræfter det mange fans har følt i de sidste par år: Klubben er forfulgt af uheld.

Hele 50 spillere har Ferguson måttet undvære hen ovre de seneste tre sæsoner, hvor 2010-11 sæsonen var den værste med 18 skadede spillere som i løbet af sæsonen var skadet mere end 6 uger. I den sæson var der blandt andet tale om Edwin van der Sar, Rio Ferdinand, Michael Carrick, Paul Scholes, Antonio Valencia og Wayne Rooney.

I sæsonen forinden (2009-2010) var der tale om 16 spillere, heriblandt Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Nani, Ryan Giggs og Park Ji-Sung.

I sidste sæson var tallet ligeledes 16 med spillere som Tom Cleverley, Anders Lindegaard, Nemanja Vidic, Dimitar Berbatov og Ashley Young.

I denne sæson ventes ikke at blive meget bedre. Allerede må holdet undvære Phil Jones, Chris Smalling, Ashley Young og Nemanja Vidic i mere end 6 uger på grund af skader.

Forrige artikel

Villas-Boas imponeret over van Persie-køb

Næste artikel

Ferguson vil belønne Wootton

ANNONCE