Fernandes kræver mere fra sine holdkammerater

Bruno Fernandes mener, at alle spillere i truppen må bidrage med mere.

Manchester Uniteds trup er sommetider blevet kritiseret for at mangle lederskab på banen. Bruno Fernandes har i hans korte United-karriere dog ikke været bange for at tage ansvar på sig, hvilket han på ny viser i et interview efter sejren over Everton. Her fortæller portugiseren, at han forventer mere fra sine holdkammerater.

– Alle på holdet skal være ledere. Nogle spillere hjælper med moralen i kampe, de snakker ikke så meget, men de gør de rigtige ting. Andre spillere er nødt til at kommunikere mere og være mere involveret i kampene. En kamp handler om tre point – og de er til hele holdet og ikke kun en spiller, udtaler Fernandes til BTsports.

Man kan spekulere i, om Fernandes sender en stikpille i form af, at han mener, at nogle spillere tænker mere på sig selv end på holdet. Under alle omstændigheder er det hvert fald et indtryk, man sommetider kan få som fan.

Manchester United spiller næste kamp d. 21/11 mod West Bromwich.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær kritiserer kampprogrammet: Det er en joke

Næste artikel

Solskjær forklarer Greenwood fravær

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share