Solskjær kritiserer kampprogrammet: Det er en joke

Manchester United vandt i dag 3-1 på udebane over Everton. Efter kampen var Ole Gunnar Solskjærs fokus på det hårde kampprogram, som spillerne i øjeblikket må slide sig igennem.

United-spillerne spillede i dag en flot kamp, og Solskjær synes endnu engang at se ud til at beholde sit job som United-manager. Efter kampen var nordmandens fokus dog på det hårde kamppogram, som “De Røde Djævle” i øjeblikket oplever.

– Vi var sat op til at fejle (i kampen mod Everton, red.). Starttidspunktet på kampen satte os op til at fejle. Vi har været i Tyrkiet, spillet en masse kampe denne sæson allerede, vi kom tilbage torsdag morgen, og vi spiller lørdag ved middagstid. Det er en absolut rodebutik, fortæller Solskjær til BT Sport.

– Disse drenge fortjener bedre. Luke Shaw blev skadet på grund af det. Det er en lårskade, som kan være en lang skade. Marcus Rashford vil måske også komme til at bøvle.

Solskjær hentyder til de skader, United-spillerne fik i løbet af dagens opgør. Shaw måtte gå ud efter 67 minutters spil, og Rashford slog skulderen i kampens døende minutter.

– De øverste instanser sætter os op til at fejle. Hvem er ansvarlig? Vi har fået nok af det. Spillerne i denne sæson, i disse tider, i en pandemi, er mentalt og fysisk drænede. Lad os spille søndag. Der er en pause med landskampe lige foran os. Det er en joke, pointerer Solskjær.

Derudover fandt Solskjær også tid til at rose blandt andre Edinson Cavani, som United-manageren mener bliver “bedre og bedre”. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterer: Fernandes overstråler Shaw og Fred

Næste artikel

Fernandes kræver mere fra sine holdkammerater

Relaterede artikler
Total
0
Share