Fernandes om forholdet til Pogba: Vi kan gøre det meget bedre sammen

Portugiseren mener, at de to United-stjerne stadig kan løfte hinandens niveau på banen yderligere.

I Manchester Uniteds seneste fans’ Q&A åbner Bruno Fernandes op om sit forhold til hans franske midtbane-makker, Paul Pogba. I den forbindelse fortæller portugiseren, at han stadig tror, vi mangler at få partnerskabets højeste niveau at se.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg tror stadig, vi har det bedste fra os begge til gode på banen. Vi kan gøre det meget bedre sammen, udtaler Fernandes blandt andet.

Dog mener han også, at relationen mellem de to er blevet bedre i den forholdsvist korte tidsperiode, de har spillet sammen i United. Bare deres fælles tilstedeværelse på banen gør det svært for modstanderne at dæmme op for dem.

– Jeg tror, vi gør det bedre nu, fordi modstanderne har svært ved at finde ud af, hvem de skal dække op – vi har Paul Pogba og Bruno Fernandes de samme steder og rum. Nogle gange er det vanskeligt for spillere at finde ud af, hvem der skal markeres, og hvem der skal gives frihed, og derfor er det godt for holdet, tilføjer Fernandes yderligere.

Paul Pogba har været en af de mest omdiskuterede signings i Manchester United, siden han i 2016 vendte tilbage til Old Trafford og har unægteligt også svinget i niveau siden sin tilbagekomst. Men for Fernandes er der stadig ingen tvivl om, at franskmanden er en af de bedste på sin position.

– Jeg tror, at når du spiller med de bedste, får det også det bedste frem i dig. Og for mig, er det at spille sammen med Paul at spille med en af de bedste spillere i verden. Så jeg tror, den bedste side af mig kommer frem, og det har hjulpet mig til at have samme kvalitet, siger Fernandes og tilføjer at relationerne udenfor banen også er blevet styrket.

Man kan kun håbe, at Uniteds topscorer har ret i sine påstande, og at vi i den kommende uge, hvor store opgør mod Roma og Liverpool venter, får de bedste sider fra de to stjerner at se.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Officielt: Bailly forlænger til 2024

Næste artikel

Giggs erklærer sig 'ikke skyldig' i voldsanklager

ANNONCE