Fernandes om Freds scoring: Han har sine momenter – et skud om året

Bruno Fernandes reagerer på 1-0 sejren over Crystal Palace, og havde endda overskud til at joke lidt med hans brasilianske holdkammerat.

Der var overskud til både vittigheder og smil, da Bruno Fernandes udtalte sig til BBC efter dagens sejr over Crystal Palace.

– Han har sine momenter. Et skud om året. Alle er så glade på hans vegne, fordi han er sådan en rar fyr. Han arbejder meget, og folk snakker ikke nok om ham. Han fortjener rosen, udtaler portugiseren om Freds flotte – og sjældne – scoring.

Op til kampen var den helt store historie, at tyske Ralf Rangnick nu endelig kunne få sin debut som Manchester United træner. Derfor havde mange nok også øje på, om Rangnick i sin korte periode i trænersædet havde fået implementeret bare en smule af det høje pres, som alle ved, at han forventer af sine hold.

– Det kommer an på kampen. Nogle gange skal der presses mere og andre gange mindre. Men alle ved, at træneren vil have vi presser mere, udtaler Fernandes om Rangnicks spillestil.

Portugiseren var derudover meget tilfreds med holdets præstation i de første 25 minutter.

– De første 25 minutter var fremragende – godt tempo. Vi kunne have scoret så mange i første halvleg. Vi er nødt til at følge vores managers instrukser, afslutter portugiseren.

Næste opgave for De Røde Djævle er i midtugen, hvoir Young Boys besøger Old Trafford i Champions Leagues sidste puljekamp.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Lindelöf imponerer og bliver kampens spiller

Næste artikel

Rangnick efter manager-debut: Vi gjorde det bedre end forventet

Relaterede artikler
Total
0
Share