Rangnick efter manager-debut: Vi gjorde det bedre end forventet

Ralf Rangnick vandt søndag sin første kamp som Manchester United-manager, da “De Røde Djævle” slog Crystal Palace med 1-0 på hjemmebane.

I første halvleg dominerede United, mens anden halvleg blev en tættere affærre. Alligevel var det først efter pausen, at det rødklædte hjemmehold trak fra på en flot scoring af Fred i det 77. minut.

– Jeg var nødt til at spørge min assistenttræner, om det var med højre ben (at Fred scorede, red.). Jeg troede kun, at han kunne sparke med venstre! Jeg er glad på hans vegne, sagde Ralf Rangnick efter kampen til BBC Sport.

Rangnick har kun haft få dage sammen med United-truppen, og derfor er den tyske manager imponeret over det, han så sit hold præstere.

– Vi er nødt til at holde cleansheets og med kun en træning sammen, er jeg imponeret. Vi gjorde det bedre, end jeg forventede, sagde Rangnick om Uniteds 1-0-sejr og fortsatte:

– Jeg er især glad for første halvleg. Den måde, vi pressede på, var exceptionel. Den eneste ting, vi manglede, var at score til 1-0 eller 2-0.

Den 63-årige tysker roste i samme ombæring Cristiano Ronaldo for sit arbejde uden bolden. “Hatten af for det,” kommenterede Rangnick om portugiserens arbejdsindsats.

Rangnick er den første tyske manager nogensinde til at vinde sin første kamp i Premier League. Før ham har Felix Magath, Jürgen Klopp, Jan Siwert, Daniel Farke og Thomas Tuchel forsøgt sig uden held.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Fernandes om Freds scoring: Han har sine momenter - et skud om året

Næste artikel

Fred: Det er dejligt at score, men det vigtigste er sejren

ANNONCE