LvG: Rashford gjorde noget, som jeg aldrig har set før

Louis van Gaal fortæller, at Marcus Rashford gjorde noget, som hollænderen aldrig før havde set, da han scorede det afgørende mål i gårsdagens derby.

Efter Marcus Rashford søndag scorede det vindende mål mod bysbørnene fra Manchester City, har Louis van Gaal kun roser at dele ud af til sin unge stjernekomet.

I hvert fald kan hollænderen konstatere, at Manchester United i den 18-årige angriber har fået en angriber, der tegner til at have hele pakken.

– Han er en rigtig angriber, og det er derfor, jeg vil lade ham blive på denne position. Han kan lave mål, men han er også et angribende punkt, og han laver også løbene imellem forsvarsspillerne, siger van Gaal ifølge Sky Sports. 

– Jeg kan rigtig godt lide ham, men han er stadig kun 18 år, så vi må vente og se, hvor konsekvent han er.

Kæmpede til det sidste

Udover at overraske med sine kvaliteter som angriber, må Louis van Gaal desuden indrømme, at han blev helt paf, da Rashford løb videre, selvom han havde krampe.

– Mine spillere har kæmpet til det sidste, selv med krampe – Marcus Rashford kunne stadig løbe med krampe. Det er noget, jeg aldrig før har set, siger van Gaal, som desuden kommenterer på situationen, hvor Rashford bliver nægtet et straffespark.

– Du ved det [om nægtelsen af Rasfords straffespark appel]. Du har set det, så du kan bedømme det. Jeg har set det fra bænken, og jeg mener, at det var et straffespark, men jeg tror, at du har brug for video til dommerne.

Van Gaal nævner desuden de mange dueller, som opstod mellem Rashford og Manchester Citys forsvarsspiller Martin Demichelis. Og konklusionen var klar – ungdommen vandt.

– Rashford er meget hurtig, og på Demichelis lignede det, at årene havde indhentet ham. Demichelis var en meget god spiller, han var min centrale forsvarsspiller i Bayern, men sådan er det jo i fodbold. 

Marcus Rashford har nu scoret fem mål i otte kampe for Manchester United. Han slog samtidig Wayne Rooneys rekord som yngste spiller til at score i et Manchester-derby.

Da der nu er landsholdspause, skal Louis van Gaals tropper først igen i aktion tirsdag 29. marts, hvor returopgøret i FA Cuppen mod West Ham finder sted. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fire mand på ungdomslandsholdet

Næste artikel

Kom med i spillertunnellen på Etihad

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share