Flere United-spillere med i top 100

Adskillige Manchester United spillere var med på listen, da FIFA ved en fornem middag i London, idag præsenterede en liste over de 100 bedste…

Adskillige Manchester United spillere var med på listen, da FIFA ved en fornem middag i London, idag præsenterede en liste over de 100 bedste fodboldspillere nogensinde, udpeget af Pele.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hele 8 Manchester United-spillere var med på listen, hvoraf 5 spillere allerede var udråbt for en måned siden. Dengang blev det afsløret, at Roy Keane var en af dem.

Juan Sebastian Veron, Peter Schmeichel, Sir Bobby Charlton, David Beckham, Eric Cantona, Ruud van Nistelrooy, Roy Keane og George Best var de spillere, som har spillet eller spiller i Manchester United.

Peter Schmeichel fik dansk selskab fra Laudrup-brødrene.

Du kan se hele listen her:
Top 100.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær ikke med for reserverne mod City

Næste artikel

Rygter bliver til virkelighed

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share