Solskjær ikke med for reserverne mod City

Ole Gunnar Solksjærs forbigåelse til reserveholdstruppen er blevet til en række rygter i den engelske presse. Rygterne siger, at Ole Gunnar Solskjær ikke…

Ole Gunnar Solksjærs forbigåelse til reserveholdstruppen er blevet til en række rygter i den engelske presse.

Rygterne siger, at Ole Gunnar Solskjær ikke er blevet udtaget til reserveholdstruppen på grund af, at han skal spille med mod Fulham på lørdag.
Det er en kamp, som spilles på Old Trafford klokken 13:30, og den kan blive afgørende for om, hvorvidt at Manchester Uniteds mindre gode formkurve fortsætter weekenden over.

Et dårligt resultat vil være et dårligt udgangspunkt op til den altafgørende Champions League-kamp mod Porto, som skal vindes, da det gælder om videre fortsættelse i Champions League-turneringen.

For at vende tilbage til reserveholdskampen mod Manchester City, så skal det nævnes, at den spilles i aften klokken 20:00, og sendes sammen med en mindre optakt på Manchester Uniteds egen TV-kanal, MUTV.

Holdopstillingerne til kampen lyder således:

James Jowsey, Mark Lynch, Lee Lawrence, Paul Tierney, Danny Pugh, David Fox, Colin Heath, David Jones, Kenny Cooper, Matty Williams, Kieran Richardson

Bænk: David Poole, Tommy Lee, Mads Timm, Ben Collett

Forrige artikel

Manchester United genforener Fergie med Smith

Næste artikel

Flere United-spillere med i top 100

ANNONCE