Rygter bliver til virkelighed

For et halvt år siden kunne vi her på sitet fortælle, at rygter i England fortalte at Manchester United så på muligheden for, at udvide klubbens stadion,…

For et halvt år siden kunne vi her på sitet fortælle, at rygter i England fortalte at Manchester United så på muligheden for, at udvide klubbens stadion, Old Trafford, så det i fremtiden ville kunne rumme 75.000.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Disse rygter blev så idag til en realitet, da Manchester United udsendte en pressemeddelse, hvori de bekræfter, at de er igang med undersøgelser om muligheden for udvidelsen, som de vil have til ske ved at udfylde nogle holde huller i de to nordlige hjørner af stadionet.
Dermed vil der blive plads til yderligere 7.500 tilskuere, som vil bringe det nuværende tal på 67.500 op på imponerende 75.000.
Dermed vil Old Trafford fortsat være det suverænt største klubstadion i England, efter at både Arsenal og Liverpool begge er igang med stadionbyggerier. Førstnævntes stadion i London vil måske få plads til 60.000 tilskuere.

Med de 7.500 ekstra tilskuerpladser, så vil United kunne tjene helt op imod 4 millioner kroner ekstra på en hel sæson.

“Manchester United overvejer planer om, at forbedre og udvikle faciliteter på Old Trafford, inklusiv en udvidelse på 7.500 ekstra sæder, hvilket vil forhøje tilskuerpladserne på stadion til omkring 75.000.
En undersøgelse er igang, som skal fastlægge de tekniske, økonomiske og planlægningsmæssige ting ved, at fylde nord-øst og nord-vest hjørnerne ud.
Den endelige beslutning vil blive taget bestyrelsen, når undersøgelsen forelægger, og vil herefter blive annonceret,” lyder det i pressemeddelsen fra klubben.

Manchester United har i mange år lidt under det begrænsede tilskuertal på stadion, hvor der næsten altid er fuldt hus.
Derfor ventes det ikke, at spillerne vil komme til, at spille for sæder som det har været tilfældet i bl.a. FC Barcelona og Juventus.

Det forventes heller ikke, at klubben vil udbyde de nye sæder til sæsonkortindehavere, men istedet sælge dem almindeligt.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Flere United-spillere med i top 100

Næste artikel

Fortune ude i 3 uger

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
ANNONCE
Total
0
Share