Fletcher: På tide vi vinder FA Cuppen igen

Det er snart 11 år siden, Manchester United vandt verdens ældste cupturnering, så det er på høje tid, at klubben gør det igen, mener Darren Fletcher.

Med 11 sejre er Manchester United den klub, der har vundet FA Cuppen flest gange i historien, men vi skal helt tilbage til 2004 for at finde den seneste triumf. Det irriterer Darren Fletcher, der efter dagens uskønne sejr over Yeovil Town håber, at klubben snart kan udbygge sin rekord.

– Vi er med i lodtrækningen til næste runde, og det er længe siden, Manchester United har vundet denne turnering, og vi vil virkelig gerne vinde den i år, sagde midtbanemanden til BT Sport efter Yeovil-kampen. 

Sejren kom i stand efter en kamp, der ikke vil gå over i historien for sin kvalitet eller skønhed. I stedet måtte de rødklædte storfavoritter kæmpe hårdt for at overvinde League One-bundholdet, men den slags kan forventes i pokalturneringen.

– Vi vidste, det ikke ville være nemt, at der ville komme tacklinger flyvende, at det ville blive livligt. Man bliver nødt til at kæmpe for at vinde sådan en kamp. Det gjorde vi i dag. Vi kæmpede i 60-70 minutter, og så scorede Ander (Herrera, red.) et fantastisk mål, og sommetider er det det, der skal til, siger Fletcher.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Van Gaal godkender juleudbyttet

Næste artikel

Herrera: Vi skulle arbejde for sejren

ANNONCE