Van Gaal godkender juleudbyttet

Det hektiske program omkring jul og nytår har været ganske godkendt for Manchester United, siger Louis van Gaal, der så en Yeovil-kamp, som han havde forventet.

Engelsk fodbold er kendt for sit hektiske program omkring jul og nytår, hvor holdene spiller mange kampe på kort tid, hvilket Louis van Gaal offentligt kritiserede i starten af december. Udbyttet af det komprimerede kampprogram har dog ikke fejlet noget.

– Jeg er glad for, at vi overlevede højtidsperioden. Jeg havde en smal trup og kunne ikke skifte meget ud. Vi har hentet ind på Chelsea og nået fjerde runde i FA Cuppen. Hvad mere kan jeg forlange som manager?, spurgte han retorisk efter den hårdt tilkæmpede sejr over Yeovil Town.

At det videre avancement i FA Cuppen skulle fightes i hus kom dog ikke bag på den hollandske træner, der på forhånd havde forudset, hvordan dagens League One-modstandere ville spille.

– Jeg forventede dette. Det er altid vanskeligt at spille mod sådan et hold – de spiller lange bolde – og man skal kæmpe, og de lagde meget pres på os, siger Van Gaal, der endnu en gang gjorde det klart, at det er blandt hans mål at vinde FA Cuppen i denne sæson.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Yeovil-manager stolt af sit hold

Næste artikel

Fletcher: På tide vi vinder FA Cuppen igen

ANNONCE