Herrera: Noget særligt over cup-udekampene

Ander Herrera ser frem til morgendagens opgør mod Derby County i FA Cuppen. Kampe som disse har bare noget særligt over sig, mener spanieren.

Ander Herrera har sammen med sine kollegaer på Manchester Uniteds førstehold haft en noget svingende sæson indtil videre. I ligaen er man femtebedst, mens det både er blevet til exit i Champions League og ligacuppen.

I morgen venter så Derby County i 4. runde af FA Cuppen – en turnering, “de røde djævle” ikke har vundet siden 2004. Herrera er dog optimistisk forud for opgøret, selvom han også erkender, at det ikke bliver en let opgave.

– Udebanekampene i FA-cuppen har altid været noget særligt – jeg ved ikke hvorfor, men det er de. Det er en turnering, vores fans elsker, hvilket vi også gør, siger spanieren til MUTV.

– Vi spiller mod Derby, der er tæt på toppen i Championship, og det betyder, at de bliver meget svære at slå på hjemmebane. Jeg har set nogle Championship-kampe, og det er nogle meget hårde kampe. De (Derby, red.) har et godt og stærkt hold, og det er en stor dag for dem at spille mod Man United.

– Jeg har rigtig gode minder fra sidste sæson og fra de udebanekampe, vi spillede i cuppen. Vores fans var fantastiske i udekampene, og jeg formåede at score i to af dem – så jeg ser frem til den næste kamp her.

United møder Derby County kl. 20.55 fredag aften. Kampen vises på 6’eren.

Allerede tirsdag tager man i Premier League imod Stoke på Old Trafford.

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Genoa jagter Varela

Næste artikel

Forårets store fan-event i København - Køb billet inden det er for sent

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share