Herrera: Noget særligt over cup-udekampene

Ander Herrera ser frem til morgendagens opgør mod Derby County i FA Cuppen. Kampe som disse har bare noget særligt over sig, mener spanieren.

Ander Herrera har sammen med sine kollegaer på Manchester Uniteds førstehold haft en noget svingende sæson indtil videre. I ligaen er man femtebedst, mens det både er blevet til exit i Champions League og ligacuppen.

I morgen venter så Derby County i 4. runde af FA Cuppen – en turnering, “de røde djævle” ikke har vundet siden 2004. Herrera er dog optimistisk forud for opgøret, selvom han også erkender, at det ikke bliver en let opgave.

– Udebanekampene i FA-cuppen har altid været noget særligt – jeg ved ikke hvorfor, men det er de. Det er en turnering, vores fans elsker, hvilket vi også gør, siger spanieren til MUTV.

– Vi spiller mod Derby, der er tæt på toppen i Championship, og det betyder, at de bliver meget svære at slå på hjemmebane. Jeg har set nogle Championship-kampe, og det er nogle meget hårde kampe. De (Derby, red.) har et godt og stærkt hold, og det er en stor dag for dem at spille mod Man United.

– Jeg har rigtig gode minder fra sidste sæson og fra de udebanekampe, vi spillede i cuppen. Vores fans var fantastiske i udekampene, og jeg formåede at score i to af dem – så jeg ser frem til den næste kamp her.

United møder Derby County kl. 20.55 fredag aften. Kampen vises på 6’eren.

Allerede tirsdag tager man i Premier League imod Stoke på Old Trafford.

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Genoa jagter Varela

Næste artikel

Forårets store fan-event i København - Køb billet inden det er for sent

ANNONCE