Forskellige reaktioner om 1-0-målet

Op til det afgørende 1-0-mål, var der en duel mellem Paul Pogba og Ruben Neves, som muligvis kunne have givet frispark kort inden målet. Det er der kommet lidt reaktioner fra.

Sekunder før kampens eneste mål, erobrede Paul Pogba bolden i en duel med Ruben Neves, bolden røg ud til Raphäel Varane, som sendte bolden ud til Mason Greenwood, som sendte bolden i kassen. Men var der frispark? Lad os høre fra aktørerne selv. 

Paul Pogba: – Jeg rørte ham ikke. Det her er Premier League, og alle dueller er 50/50. Vi vandt bolden, og så scorede vi.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Ruben Neves: – Alle så frisparket, alle så mit ben. Vi holder alle de her møder med dommerne omkring VAR, men jeg forstår ikke hvorfor. De sagde før sæsonen, at de ville holde øje med kontakten, så hvis den var markant nok, ville de give frisparket. Efter kampen sagde dommeren, at vi begge gik efter bolden, men det var mig, der ramte bolden. Det var et klart frispark og en klar fejl.

Ole Gunnar Solskjær: – Jeg synes ikke, der er frispark. Begge gik efter bolden, og Paul lavede en god tackling. Før kampen fik vi afvide, at dommeren ville lade kampen flyde, for i dag handlede det hele om passion og energi på banen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Hårdt arbejde i en middelmådig indsats

Næste artikel

Solskjær overdynger Varane med ros: Han er så, så erfaren

ANNONCE