Forsvarscirkus bag derby-nederlag

Manchester United startede godt, men Liverpool fandt rytmen og tog første sejr på Old Trafford i syv år. Særligt Maguires fravær i forsvaret blev udstillet, hvor Henderson kunne hente bolden fire gange i eget net.

Trods 10.000 demonstranter og en punkteret bus fløjtede Anthony Taylor derbyet mellem United og Liverpool i gang torsdag aften.

Det var hjemmeholdet, der startede bedst. Med sikre pasninger blev Liverpool-defensiven holdt godt beskæftiget, mens Allisson gjorde sit for bringe gæsterne ud af balance.

Derfor var det også meget naturligt, at værterne sparkede det målrige opgør i gang efter ti minutter. Et godt raid af Wan-Bissaka satte Fernandes op i feltet. Med en drilsk yderside dirigerede Phillips afslutningen i eget net.

Gæsterne fandt senere rytmen. Det gjorde Uniteds forsvar ikke. De savnede lederen Maguire. Efter en dødbold driblede Phillips rundt i feltet inden han lidt tilfældigt fandt Jota i et afslutningsforsøg, der tog hælen i brug. 1-1.

Ondt skulle blive værre for Solskjærs defensive tropper. Endnu en dødbold. Endnu en indkassering. Denne gang var det Pogba, der ikke fulgte med Firmino i bagrummet.

Derfor var pausestillingen 1-2 til gæsterne.

Havde man forventet en trodsreaktion i United-lejren på den anden side af pausen, skulle man blive skuffet.

Luke Shaw mistede bolden på kanten af eget felt, hvorefter Dean Henderson så mindre heldig ud i afslutningsforsøget, der dumpede ned foran Firmino.

Det var en livlig fodboldkamp, men hvor Liverpool godt kunne udbygget føringen yderligere, så var United kyniske. Cavani spillede Rashford i dybden, der med venstreskøjten udplacerede Allisson i buret.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Startopstilling: Bailly og Lindelöf danner makkerpar i bagkæden

Næste artikel

Roy Keane kritiserer Fred og Henderson

ANNONCE