Forsvarsduo skadet før Ipswich

Marcos Rojo og Paddy McNair har begge pådraget sig skader og kommer ikke i spil til Capital One Cup-kampen mod Ipswich onsdag.

Skaden til Luke Shaw i kampen mod PSV Eindhoven betød, at Louis van Gaal for første gang i sæsonen skulle skifte ud i hans forsvar. I Shaws fravær kom Marcos Rojo ind i midterforsvaret og Daley Blind ud på backen.

Nu er manageren dog endnu engang tvunget til at rokere rundt på de defensive pladser, da to yderligere forsvarsspillere er blevet skadet.

– Først skal vi se, hvem der kan spille. Luke Shaw kan selvfølgelig ikke spille, men Marcos Rojo er ikke klar til at spille. Det er Paddy McNair heller ikke, han er også skadet. Det er ikke så rart at have tre forsvarsspillere skadet, men jeg kan godt stille 11, så det er ikke et problem, siger van Gaal ifølge The Guardian. 

– På grund af skaderne tager jeg Jones på bænken, men han er ikke klar. Måske kan han spille 30 minutter. Han er heldig, at jeg ikke har andre udskiftere, siger han.

Manageren fortæller, at Marcos Rojo har pådraget sig en lårskade, mens han kalder McNairs en mindre skade. Ifølge the Telegraph kommer Rojo til at gå glip af de næste to kampe – altså kampen mod Ipswich og Premier League-kampen mod Sunderland lørdag.

 

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Forrige artikel

Fletcher jubler over at Jonny Evans igen er holdkammerat

Næste artikel

MUST får klubben til at hjælpe United-fans

ANNONCE